Di Katakan Laptop Yang Hilang Bukan Kepunyaan Suspek Utama Tetapi Milik..

Terbaru di tweeter update tentang kes buli di UPNM, bongkar punya bongkar ! akhirnya ada yang buka mulut dan pecah lubang dalang disebalik perkara yang berlaku .

Sebenarnya laptop yang hilang tu bukan kepunyaan Hairi tapi milik seorang siswi di UPNM yang dipercayai adalah kekasih Hairi . Hilang kawan , sekarang mungkin makwe sudah laa bro !!

sumber: kakishare

Tweet dimuatnaik oleh @Wani menyatakan bahawa laptop itu kepunyaan seorang perempuan .
Jadi kes ini berbaur im the hero have to save princess la . Sampai kawan baik kau sendiri dibunuh hanya kerana perempuan .

Ikuti siri tweet :

Mengikut tweet wani , laptop itu adalah kepunyaan seorang perempuan . Sekarang tengah trauma juga sebab rasa bersalah dengan arwah !

Mungkin makwe si hairi , jadi that girl ngadu pada Hairi .

Selain tweet yang mengesahkan laptop itu adalah kepunyaan seorang perempuan , ada siri tweet lain dari seorang senior yang mengatakan bahawa

Hairi masa zaman sekolah dulu pun suka buli dan samseng . Jadi no wonderla die berani untuk buat tindakan yang diluar kewarasan .

Tapi peliknya , bagaimana rekod kelakuan semasa di sekolah ? tiada catatan disiplinkah di dalam rekod peribadinya ? semuanya menjadi tanda tanya . Apapun kes ini masih dibicarakan dan mengikut update terbaru , 5 rakan yang terlibat jika disabit salah akan dikenakan hukuman gantung sampai mati .

#justice4farhan
#upnm
#kakishare

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*